Verslagen

Drukbezochte Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen woensdag werd tijdens de eerste afdelingsbijeenkomst van 2008 de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden. De opkomst was zo groot dat we te weinig stoelen hadden. Vele leden van onze afdeling waren aanwezig maar we mochten ook zendamateurs ontvangen die geen lid van ZWN zijn. Uiteraard was er ook voor hen voldoende te eten en te drinken.

Na de koffie met gebak werd er een lekker wijntje open getrokken en werd zoals al vele jaren de gewoonte is de frietpan van Laci PD0ROF weer opgestart voor een hartige versnapering.

We konden volgens onze voorzitter terugkijken op een radio-actief jaar met vele activiteiten zoals contesten en PA400MAR. Tijdens de borrel keken we natuurlijk alvast vooruit naar de komende activiteiten zoals de PACC-contest, het IOTA weekend en een nachtvossenjacht.

Volgende maand is de officiële jaarvergadering en zullen we het volledige jaarverslag gepresenteerd krijgen. Op naar weer een jaar met veel activiteiten.

.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *