Afdelingsnieuws

Een groet van het afdelingsbestuur

Woensdagmiddag 22 juni 2022 was het afdelingsbestuur in Nieuwdorp bijeen voor de halfjaarlijkse bestuursvergadering van de VRZA afdeling Zuid West Nederland.

De eerste activiteiten dit voorjaar zijn alweer achter de rug zoals de familievossenjacht, het COTA weekend, de familievelddag en het veldweekend.

Activiteiten

Maandelijks ontmoeten de leden elkaar op de afdelingsbijeenkomst, is er de Techno-avond en natuurlijk de 80-meter vossenjacht op Walcheren. Bij mooi weer zijn er de samenkomsten op Oranjeplaat. 

We kijken alweer uit naar het Lighthouseweekend, de Antennemeetdag op 4 september, de JOTA activiteiten én eind oktober ook het Koude Oorlog Weekend. 

Dit jaar bestaat onze afdeling 30 jaar, daar zullen we later dit jaar uitgebreid bij stil gaan staan. 

Noteer alvast de jaarlijkse barbecue op de radioclub, dit keer op zondag 11 september, binnenkort meer hierover in de Deltaloep en op onze website.

Namens het afdelingsbestuur iedereen alvast een fijne zomervakantie toegewenst!

Op de foto vlnr René PA3CKP (penningmeester), Karin PA2KM (voorzitter) en Michel PD4AVO (secretaris)

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FOUT: Sorry, je verificatie faalt.