Familie Velddag op “de Piet”

In de Deltaloep verscheen al eerder de onderstaande aankondiging van Jeroen PE1MWB m.b.t. de Familie Velddag op Hemelvaartsdag. Komende donderdag is het zover. Hoewel het weerbericht nu iets minder weer voorspelt als de 25 graden van dit moment hopen we je toch te ontmoeten op de Piet!

Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren allemaal vroeg dit jaar. Zelfs het zomerse weer laat het niet afweten, althans nu half april. Goede hoop dus voor een Hemelvaartsdag 10 mei aan De Piet.

Was je ook van plan om eens de benen te strekken, dauwtrappen, of lekker luieren. Elk jaar weer zoeken gezinnetjes het groen buiten op. En sinds jaar en dag vinden zend-amateurs uit onze gelederen met Hemelvaartsdag de weg naar De Piet. ( coördinaten 51°31’49.85″N 3°43’48.25″O )

Hoe leuk kan het zijn dat je als zend-amateur én je familie weer naar De Piet komt. Voor de echtgenoten om elkaar weer eens te treffen en voor jou de kans om toch wat te doen met radio.

Niet vergeten: stoeltje om op te zitten, koffie en wat lekkers. Onder het motto als ieder wat meeneemt hebben we samen veel. O ja, als het zonnig weer is: denk aan een parasol o.i.d. En mocht je niet weten waar we de stoeltjes in het gras zetten: een portofoon op 145.225 MHz.

pe1mwb

Jeroen PE1MWB is penningmeester van de afdeling ZWN en vooral geïnteresseerd in de techniek achter de radiohobby. Hij is tevens één van de organisatoren en begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *