Afdelingsnieuws

Geen clubavonden tijdens pandemie

Ook wij zendamateurs zullen onze clubavonden helaas op moeten schorten tijdens deze periode in de strijd tegen het Corona-virus. Dit is ons vanuit het landelijk bestuur verzocht. Gelukkig hebben wij als zendamateurs alle middelen in huis om elkaar in de ether te ontmoeten.

Om aan de behoefte van een ontmoeting te voldoen zal er gedurende de komende weken elke woensdagavond in plaats van een bijeenkomst in de clubshack in Vlissingen een radioronde gehouden worden.

Huisfrequentie

We zullen elkaar ontmoeten op de vaste huisfrequentie van de Walcherse zendamateurs: 145.225 MHz. Om 20.00 uur zal de ronde vanuit Nieuwdorp door onze voorzitter geopend en geleid worden. Het is een moment om even de laatste nieuwtjes uit te wisselen.

Nu we gedwongen worden om thuis te werken zijn er misschien mensen die aan leuke projecten beginnen of iemand heeft tijdens de drukbezochte COTA nog een leuk idee opgedaan. Het is ook een stukje sociale controle, kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Ik hoop de vaste bezoekers van de clubbijeenkomsten even te horen maar natuurlijk zijn ook alle andere amateurs meer dan welkom om deel te nemen. Meld je om 20.00 uur in als deelnemer of luisteraar. Luisteramateurs kunnen zich via de mail () inmelden maar ook via een chatroom zich melden of een vraag stellen.

Houd de website in de gaten voor eventuele verdere berichtgeving omtrent onze activiteiten.

pa2km

Karin PA2KM was tot februari 2024 de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland, momenteel penningmeester a.i. en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Een gedachte over “Geen clubavonden tijdens pandemie

  • Mooi initiatief om een Ronde te doen op 145.225.
    groeten en allen sterkte in deze corona periode.
    Groet van Rene pd0ejn

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *