Hemelvaartsdag ofwel Familievelddag

Anders dan vorig jaar valt Hemelvaartsdag niet zo vroeg. Dat is dan gunstig voor de familievelddag met het oog op het weer, anderzijds ongunstig met het oog op de velddag die het daarop volgende weekend wordt gehouden.

Een aantal amateurs uit onze regio zullen die dag wellicht gebruiken om hun onderkomen op te richten op camping Buitenhof om zodoende een extra lang weekend ‘velddag’ te hebben. Ach het is altijd weer wat. De traditie is met Hemelvaartsdag er met het gezin er op uit te trekken.

Taferelen uit 1991

Heb je de foto’s al gezien?! Deze taferelen stammen uit 1991. Amateurs namen hun gezin mee én iets van radio. Gezelligheid met elkaar, trakteren en genieten van de meegebrachte versnaperingen en we stonden er niet gek van te kijken als er een antenne de lucht in prikte, dat er een balletje werd getrapt of dat er een ploegje zich aan de waterkant ophield.

Papa’s en mama’s zijn opa’s en oma’s geworden

Ook dit jaar wordt het thema niet anders uitgevoerd. Alleen we zien wel dat papa’s en mama’s opa’s en oma’s zijn geworden. Iedereen is welkom hoor!

Niet vergeten:

  • Locatie is De Piet aan het Veersemeer: ( coördinaten 51°31’49.85″N 3°43’48.25″O )
  • Datum: donderdag 30 mei 2019
  • Tijd: 09.00u – 17.00u
  • Portofoon op 145.225 MHz
  • Stoeltje om op te zitten, parasol voor wat schaduw, koffie en wat lekkers. Onder het motto als ieder wat meeneemt hebben we samen veel.
Een velddagmoment uit nog veel oudere doos 🙂

pe1mwb

Jeroen PE1MWB is penningmeester van de afdeling ZWN en vooral geïnteresseerd in de techniek achter de radiohobby. Hij is tevens één van de organisatoren en begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *