HAM-nieuws

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2018 in Rosmalen

Op zaterdag 17 maart a.s. wordt de Landelijke Radio Vlooienmarkt weer georganiseerd in het Autotron te Rosmalen. Deze markt, de 43e alweer,  weet altijd de nodige amateurs uit onze regionen te trekken. Nog steeds staan er bakken vol met allerlei onderdeeltjes maar ook de bekende handelaren zijn aanwezig met het nieuwste op radioamateurgebied.

Dus de echte liefhebber zet alvast de datum in zijn of haar agenda en spreekt reeds het “meerijden” af! Onderstaand de detail-informatie van de website van deze vlooienmarkt.

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2018 in ‘s-Hertogenbosch

Op zaterdag 17 maart 2018 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 43ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2017 waren er meer dan 330 stands en was het aantal bezoekers bijna 4500.

Het doel van de markt

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals elektronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De markt zelf

De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk, maar ook voor de vele demo’s, om oude bekenden weer te ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid. De 43ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groot. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd en in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven. Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

Entree en kassa’s

De vlooienmarkt is geopend van 9.00 ‑ 15.30 uur, de entreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8.00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in. Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

Parkeren

LIBÉMA, de eigenaar van het Autotron, maakt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zodat alle bezoekers een plaats hebben.

Route

Per auto: Het Autotron is goed aangegeven op de A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en op de A2 rond ‘s-Hertogenbosch.

Per openbaar vervoer: vanaf bus station Den Bosch met bus 90^richting Heesch. Controleert via bijv. 9292.nl de aankomst en vertrektijden.

Als alternatief is misschien www.regiotaxi-shertogenbosch.nl een mogelijkheid.

Voor reservering van een tafel en verder alle informatie zie onze website: www.radiovlooienmarkt.nl.

U kunt ons bereiken via E-mail: , zie ook onze aankondiging in het Electron van december.

De VERON, afdeling Den Bosch verheugt zich er op u allen weer te kunnen begroeten en we wensen u alvast een plezierige dag toe.

Tot ziens op 17 maart 2018.

Rens Schoones, PA3FGA,  secretaris Stichting BRAC

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *