Afdelingsnieuws

Locatorcontest december vanuit Rilland

Zoals zovele activiteiten komen ook wij er niet onderuit: de Locatorcontest van dinsdag 14 december zullen wij niet vanuit de Clubshack te Vlissingen gaan draaien vanwege de aangescherpte corona maatregelen.

Maar uiteraard willen we onze clubcall PI4ZWN wel activeren! Daarom zal Robert PA3GEO aan deze editie van de maandelijkse contest vanuit zijn thuisshack te Rilland mee gaan doen.

Het andere vaste crewlid, Wijnand PA3HFJ, zal vanuit zijn thuisshack onder eigen call meedoen. Dat wordt wat schipperen, want normaal heeft Karin PA2KM daar tijdens de Locatorcontest natuurlijk het rijk alleen… hi! Maar daar komen we vast wel uit.

Uiteraard geldt nog steeds dat ieder QSO met de bijbehorende punten zeer welkom is, dus ben je in de gelegenheid om het CQ-geroep van de deelnemers aan deze contest te beantwoorden, graag! De contest vindt plaats op de VHF-banden, in de praktijk vooral 6m, 4m, 2m en 70cm. Tot horens in de contest!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *