Afdelingsnieuws

Nieuw seizoen Open Radio Huis

Vanaf komende zaterdag 23 september start het nieuwe winterseizoen betreffende het Open Radio Huis. 

De locatie aan de Binnenhaven in Vlissingen is dé plek om te experimenteren daar waar thuis (te) weinig ruimte is. Hier kun je wat makkelijker experimenteren met (zelfbouw)antennes, het inbouwen van apparatuur in voer- en vaartuigen, het maken van soldeerprojecten, onderling QSO, programmeren van luister- en zendapparatuur etc. Het is ook dé locatie voor zij die op woensdagen verhinderd zijn om naar de club te komen.

Toegang voor iedereen!

Net als voorgaande edities is het Open Radio Huis toegankelijk voor iedereen: belangstellenden in de radiohobby (luisteren, zenden, solderen, zelfbouw, scanner luisteren etc.) en andere geïnteresseerden. Het is ook de ideale plek voor belangstellenden om eens kennis te maken met het radiospectrum, en wat de radiohobby zoal kan bieden. 

Doel is vanaf oktober weer maandelijks een leuk thema te kiezen, zodat iedereen (via de Deltaloep) tijdig op de hoogte is wat er o.a. voor leuk onderwerp behandeld gaat worden. 

Handig om te weten: we zijn er zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur, koffie en thee is gratis, inhoud koelkast 1 euro per flesje/blik. We lunchen om 12.30 uur ons zelf meegenomen lunchpakket en/of het broodje van Smoske (om de hoek). Neem vooral ook je eigen spullen mee lekker om te experimenteren of om de aanwezigen om advies te vragen. Een scanner discone antenne, een dualband VHF/UHF antenne en een FD-4 HF antenne hangen al buiten.

Heb je een speciaal verzoek ? Laat het ons weten via

Graag tot komende zaterdag!

Eerstvolgende edities

Zet de volgende data alvast in je agenda:

  • Zaterdag 7 oktober 2023
  • Zaterdag 4 november 2023
  • Zaterdag 2 december 2023
  • Zaterdag 6 januari 2024 (met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie)

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *