Regio 44

Enigma-E bij bijeenkomst VERON afd. Walcheren

In aanvulling op eerdere berichtgeving van de VERON afdeling Walcheren m.b.t. het vervallen van de lezing van Roelof PA0RDT, en het bericht dat de Enigma-E weer als bouwpakket beschikbaar is, kunnen we melden dat er tijdens de Afdelingsbijeenkomst van VERON WAL een lezing zal zijn over de moderne Enigma uitvoering.

Niemand anders dan Dan PA1FZH zal deze lezing verzorgen. Het is niet zozeer een lezing over de werking van de Enigma maar echt toegespitst op hoe de Enigma-E is ontwikkeld, wat ideeën over de bouw en wat accessoires. Mocht je toevallig plannen hebben om er zelf een in elkaar te zetten dan is dit natuurlijk een uitgelezen gelegenheid om alvast “in the mood” te komen.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 september in Brede school Het Palet, Johan van Reigersbergstraat, Middelburg (tegenover de Lidl), eerste verdieping, kleine zaal. De lezing zal een kleine drie kwartier in beslag nemen en start na de bestuursmededelingen zo rond 20:30 uur.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *