Regio 44

Nieuwe datum voor Familie Vossenjacht

Eerder hebben we via deze weg al gemeld dat de Familie Vossenjacht die gepland stond voor zondag 5 januari geen doorgang kon vinden. Veel van de “vaste” deelnemers konden op deze dag helaas niet mee doen.

Om tot een nieuwe datum te komen hebben we een “datumprikker” ingezet en gelukkig heeft dit tot een meer succesvolle planning geleid.

Binnenkort meer info

Inmiddels is er een nieuwe datum vastgesteld, de vossenjacht zal plaats vinden op zondag 8 maart vanaf 13 uur. We zijn blij dat de opvolger van de roemruchte Nachtjachten toch met voldoende deelnemers van start kan gaan.

Binnenkort zal er via de bekende kanalen nadere informatie over de vossenjacht worden gegeven. Wil je ook / alsnog meedoen met deze 80 meter jacht? Meld je dan aan via .

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *