Afdelingsnieuws

Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 5 januari j.l. vond onze Nieuwjaarsreceptie plaats in de vertrouwde clubshack. Omdat een bijeenkomst op de gebruikelijke eerste woensdagavond van de maand – in dit geval 1 januari – niet zo handig leek weken we dus uit.

En dat beviel blijkbaar goed want het was een druk bezochte happening. Meer dan 20 amateurs en aanhang wisten de clubshack te vinden! Het paste allemaal nét in het lokaal. De Nieuwjaarsrede van de voorzitter Karin PA2KM kende dus een groot publiek.

Nieuwe gezichten

Behalve vele bekende gezichten konden we ook een viertal nieuwe afdelingsleden verwelkomen. Een aantal in de regio Hoekse Waard e.o. woonachtige radioamateurs heeft zich n.l. recent als VRZA lid aangemeld én daarbij verzocht om zich bij de afdeling Zuid West Nederland in te laten schrijven. Ze hadden er een ruim uurtje rijden voor over om kennis te maken met de rest van de afdeling.

Ze hadden er een ruim uurtje rijden voor over om kennis te maken met de rest van de afdeling.

Gezellige drukte in de clubshack

Een aantal van ons kennen ze al deels vanuit hun maandelijkse deelname aan de Locatorcontest met de contestgroep PI4CG en/of via een bezoek aan de fraaie shack in het Fort Buitensluis bij Numansdorp. Uiteraard is de afstand naar Vlissingen dusdanig dat het voor hun niet doenlijk is om vaak richting Walcheren te komen maar we hopen Gerard PD2GSP, Paul PD2PKM, Jan PA2JCB en Patrick PD4HW regelmatig tegen te komen op één van de banden of bij speciale gelegenheden.

Bitterballen en Mince Pie’s

Naast de al eerder genoemde Nieuwjaarsrede was er uiteraard veel onderling QSO. En dat allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje. Twee zaken mogen daarbij niet onvermeld blijven. Allereerst de bitterballen van Laci PD0ROF. Want al vele jaren (en dus traditioneel) bakt Laci diverse hapjes tijdens de Nieuwjaarsrecepties met de welbekende oranje frituurpan. En John G8YDC had speciaal voor ons een lekkernij uit Engeland meegenomen. Hij kon deze keer helaas niet lijfelijk aanwezig zijn omdat zijn bezoek aan (de wel aanwezige) Dan PA1FZH er net op zat, maar we komen hem tijdens het Velddagweekend in Lewedorp later dit jaar zeker weer tegen. Laci en John, bedankt / thanks!

Engelse lekkernij van John G8YDC

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Een gedachte over “Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

  • Bedankt voor het gastvrije onthaal in de clubshack, het was zeker de moeite waard.
    Hopelijk tot snel op de band of direct.
    ’73 Gerard PD2GSP

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *