Regio 44

Oproep deelnemers PACC Contest met PI4WAL

Al sinds de jaren negentig is de call PI4WAL jaarlijks te horen tijdens de PACC Contest. Ieder tweede volle weekend van februari proberen zoveel mogelijk Nederlandse amateurstations QRV te zijn om verbindingen te maken met andere stations in binnen- en buitenland.

Zo ook weer tijdens de komende editie op 9 en 10 februari 2018. De laatste 11 jaar worden de contesten gehouden in de voormalige PSD locatie aan de Prins Hendrikweg 10 te Vlissingen. Dit is de vaste locatie van de VRZA afd. Zuid West Nederland. Daarvoor was het gedurende zo’n 10 jaar in het Botenhuis, gelegen aan het Jaagpad. De jaren daarvoor kwam PI4WAL vanuit het gebouw van Kazan de Wolf in Middelburg.PACC Provincies

Komend voorjaar doen we wederom mee vanuit de Binnenhaven van Vlissingen, belangstellenden die als operator willen meedoen kunnen zich opgeven bij Robert PA3GEO met eventuele tijden die je wilt werken als operator. Ik zal dan eind januari de aangemelde amateurs informeren over de voortgang van het rooster.

Aanmelden kan vanaf heden via het mailadres: pa3geo at pa3geo.nl

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

2 gedachten over “Oproep deelnemers PACC Contest met PI4WAL

 • Pacc,
  ja gezellig en leerzaam, ik wil weer graag mee doen.
  tijden overleggen we nog wel.
  Groet van Rene pd0ejn

  Beantwoorden
 • Michel PD4AVO

  Gaan we zeker weer aan meedoen.

  Binnenkort eens aanmelden via Robert PA3GEO.

  In ieder geval al vrij gekregen 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *