Regio 44

Verkoping Veron afd. Walcheren

Zoals bekend werken de diverse afdelingen van VRZA en Veron op Walcheren al vele jaren samen op het gebied van hun activiteiten. Ook de wederzijdse afdelingsbijeenkomsten staan open voor alle amateurs van de beide verenigingen. Onderstaande aankondiging is hier een voorbeeld van.

Traditie

Zoals de traditie dat voorschrijft, houdt de VERON afdeling Walcheren ook dit jaar in december haar jaarlijkse verkoping. Al decennialang vinden vele spullen een nieuwe eigenaar en voor een klein bedrag heb je weer iets om al knutselend de winter mee door te komen.

Dit jaar hebben we veel uit de nalatenschap van om Rob Boerhorst, PA0RBO. In overleg met zijn XYL is besloten dat de grote zenders verkocht worden maar dat al zijn meetapparatuur, tuners, kabels, afstemcondensatoren, adapters, boeken etc. etc. een nieuwe bestemming mag krijgen bij een amateur die in de geest van Rob er veel plezier van zal hebben.

We zorgen dat op woensdag 12 december de tafels gevuld zijn en we spreken de verwachting uit dat de wens van de XYL van Rob gehoor zal krijgen. De prijs is van ondergeschikt belang aan het plezier wat je er aan gaat beleven. Betaal wat jij het waard vindt!

Graag tot ziens op onze verkoping.

Dan de Bruijn, PA1FZH.

De bijeenkomsten van Veron Walcheren vinden plaats in “Het Palet” in Middelburg-Zuid (tegenover het winkelcentrum).

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *