Regio 44

Oproep voor PACC Contest 2023

Gedurende het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023 zal van 13 tot 13 uur lokale tijd de PACC Contest worden gehouden. De voorbereidingen hiervoor starten nu al.

Daarom alvast de oproep voor deelnemers aan de PACC Contest, een gezamenlijke activiteit van onze afdeling en de VERON afd. Walcheren. We zullen zoals altijd weer werken met de roepnaam PI4WAL, de clubcall van VERON WAL.

Doel is om de contest weer vanuit de clubshack van de VRZA afd. Zuid West Nederland te gaan houden alwaar eerder dit najaar een nieuwe FD4 antenne is opgehangen. Ook kunnen we tijdens de contest eventueel nog additionele antennes bijplaatsen.

Deelnemers kunnen zich opgeven bij de organisator, Robert PA3GEO via . Geef daarbij aan welke dagdelen je beschikbaar bent. Eind januari zal het rooster met operators worden vastgesteld.

pa3geo

Robert PA3GEO is al vele jaren lid van de afdeling ZWN en op vele facetten van de hobby actief. Zo organiseert hij ieder jaar de PACC contest in de clubshack en was hij actief in het afdelingsbestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *