Open Radio Huis: Software Defined Radio

Komende zaterdag 3 december is er weer een Open Radio Huis bij de locatie van de VRZA afdeling Zuid West Nederland in Vlissingen.

Deze activiteit is er voor belangstellenden in de radiohobby: luister- en zendamateurs maar ook scanner luisteraars, kortegolf luisteraars en anderen die zich op welke manier dan ook bezig houden met radio, antennes, computers etc.

Neem je project mee!

Komende zaterdag SDR: Software Defined Radio. Neem vooral ook je (zelfbouw) projecten mee zodat anderen ervan kunnen leren. Tips and tricks zijn van harte welkom. We zullen o.a. laten zien wat er zoal met SDRplay ontvangers en RTL-SDR dongles te zien én te horen is. Maar we leren ook van zij die hun eigen middelen meenemen / laten zien.

Het “thema van de maand” is dus SDR, maar ook als je vragen hebt op een ander gebied van onze veelzijdige radiohobby dan ben je natuurlijk welkom. Er is altijd wel iemand die je van advies kan voorzien!

Waar: VRZA ZWN locatie: https://www.pi4zwn.nl/vrza-zwn-clublocatie/

Wanneer: Zaterdag 3 december van 09.00 uur tot 16.00 uur

Koffie en thee is gratis, frisdrank etc. ook verkrijgbaar. We lunchen samen om ca. 12.30 uur

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *