Regio 44

Oranjemolen wordt weer geactiveerd

In navolging op het succes van 2018 wordt ook dit jaar weer het ‘special event’ van de Internationale Molendag gehouden op zaterdag 11 mei.

Vorig jaar hadden we schitterend weer en was de samenwerking tussen VERON en VRZA zeer aangenaam. Zowel in de Oranjemolen en later in de bunker was het redelijk druk met bezoekers en ook werden er diverse interessante verbindingen zowel op HF als op VHF/UHF gemaakt.

De bedoeling is weer uit te komen op 2m en 70cm met een vertical en een kleine Yagi en op HF met een FD4. PA3GEO, PE1MWB en PA3CKP doen in ieder geval mee en zijn de gehele dag aanwezig, maar we hopen op nog meer deelnemers. PD4AVO helpt mee met de opbouw. Bij deze de oproep voor nog meer deelnemers aan dit leuke evenement op een nog steeds zeer boeiend stukje Vlissingen.

Belangstellende deelnemers kunnen contact opnemen met de organisator, René PA3CKP.

De tijdelijke shack in de voet van de Oranjemolen.

pa3ckp

René heeft in 2018 de radiohobby weer opgepakt en is meteen een actief lid van de afdeling gebleken. Hij doet mee aan de 80m vossenjachten en zet zich in voor de organisatie van diverse activiteiten. Inmiddels is hij ook de penningmeester in het afdelingsbestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *