PI4ZWN in Locatorcontest vanuit Nieuwdorp

Vanavond dinsdag 9 maart vindt de maandelijkse Nederlandse Locator Contest weer plaats. Vanwege de avondklok is het helaas nog steeds niet mogelijk om vanuit de clubshack in Vlissingen mee te doen. Daarom zal Wijnand PA3HFJ de clubcall deze keer vanuit de thuisshack activeren. XYL Karin PA2KM gaat hierbij een keertje assisteren en zal dus bij wijze van uitzondering niet onder haar eigen call te horen zijn.

Vanmiddag zijn al de voorbereidingen getroffen in de zin van het opzetten van een vertikale antenne voor de 4 meterband op 10 meter boven het maaiveld. Voor de overige banden worden uiteraard de reeds aanwezige antennes ingezet: een X200 voor 2 meter en 70 cm (naast een tweetal beams voor deze banden) en een 3 elements beam voor 6 meter.

Robert PA3GEO, die vorige maand de ZWN-honneurs waarnam vanuit Rilland, zal deze keer onder eigen call meedoen. Ook hij hoopt dus zoveel mogelijk verbindingen in het log te zetten. Graag tot werkens in de NLC!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *