Afdelingsnieuws

PI4ZWN neemt deel aan WAP Contest

Enige tijd geleden kon je hier al lezen dat ook dit jaar de VRZA Worked All Provinces contest wordt georganiseerd. De bedoeling van deze wedstrijd is om zoveel mogelijk verbindingen te maken met stations, waarbij de gewerkte provincies als “multiplier” tellen.

Uiteraard doet de crew van ons afdelingsstation PI4ZWN gewoonte getrouw weer mee. En jij bent bij deze van harte uitgenodigd om langs te komen in de clubshack! Want net als vorig jaar mogen we weer een lekkere taart ontvangen van het landelijke VRZA bestuur om de contest extra luister bij te zetten.

Gemoedelijke contest

Het is overigens een gemoedelijke contest, dus ideaal om vanuit je eigen shack je eerste contest-ervaringen op te doen. Overigens loopt dan ook de VERON 6 meter contest dus als er wat condities zijn is daar extra activiteit verzekerd.

De WAP contest vindt plaats op zaterdag 15 juni, begint om 16 uur lokale tijd en duurt tot 22 uur. Wij zijn in ieder geval actief op 6 meter, 2 meter en 70 cm, en hoewel de nieuwe 4 meter antenne dan nog niet in de mast hangt proberen we met een tijdelijk dipool-antennetje ook daar wat punten te vergaren.

Graag tot zien en/of horens tijdens de WAP contest!

Lees hier de details van de contest nog eens.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *