Verslagen

PI4ZWN present in de 50e WAP-Contest

Zaterdag 16 juni 2018 vond de 50e editie van de VRZA Worked All Provinces Contest plaats, beter bekend als de WAP-Contest. Uiteraard was de crew van het clubstation van de afdeling Zuid West Nederland daarbij present.

Robert PA3GEO en Wijnand PA3HFJ waren de operators van dienst. Samen maakten zij zo’n 40 verbindingen in de contest op 6 meter, 4 meter, 2 meter en 70 cm. Er leken niet bijzonder veel Nederlandse stations actief te zijn maar Robert kon zich prima uitleven op 6 meter dankzij de ook lopende IARU contest.

20180616-WAP-Contest-02
VRZA Contestmanager Karin PD0KM kwam de taart aansnijden
Bekroonde taart

Deze jubileum versie van de WAP-contest verdiende natuurlijk een feestelijk tintje en daar heeft het VRZA bestuur voor gezorgd door alle deelnemende afdelingsstation van een taart te voorzien. Deze werd uiteraard in dank aanvaard en niemand minder dan de VRZA Contestmanager (PD0KM) kwam de taart hoogst persoonlijk aansnijden. Toevallig bleek eerder deze week uit een artikel in de krant dat de geselecteerde taartenleverancier met een dikke 9,3 als beste uit de test kwam, hij smaakte de aanwezigen in ieder geval prima!

Gelukkig hoefde de crew de taart niet alleen op te eten want er kwam het nodige bezoek naar de clubshack. Zo wisten, naast de al genoemde Karin PD0KM ook Dan PA1FZH, Michel PD4AVO en René PA3CKP de ZWN shack te vinden en zodoende konden zij delen in de feestvreugde.

Al met al was het weer een gezellige activiteit. De PI4ZWN operators zijn de tweede dinsdag van juli weer actief in de Locatorcontest, graag tot dan!

In het Fotoboek kun je wat sfeerbeelden uit de clubshack vinden.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *