Afdelingsnieuws

Prettige Feestdagen gewenst!

En alweer is er een jaar voorbij. Begin dit jaar hadden we nog wat naweeën van de corona epidemie, maar gelukkig konden we gaande het jaar toch weer veel van onze gebruikelijke activiteiten organiseren.

Ook waren er “niet gebruikelijke” activiteiten. Zo was er landelijk de openstelling van een flink aantal koude oorlog locaties n.a.v. de Cuba crisis die 60 jaar geleden zijn hoogtepunt kende. Op Walcheren waren o.a. de voormalige BB-bunker te Middelburg en de voormalige mijnenveger Mercuur in Vlissingen te bezichtigen en werden aldaar de speciale calls PA60CUBA resp. PA60PARE geactiveerd. We kunnen, samen met onze vrienden van Veron Walcheren, terugkijken op een succesvol event!

Het “Open Radio Huis” was een schot in de roos met vele bezoekers.

Het “Open Radio Huis” dat in het voor- en najaar een aantal keer is georganiseerd was een schot in de roos met vele bezoekers. We gaan daar in het nieuwe jaar zeker mee door.

Voor de één is de periode rondom Kerst tijd om extra tijd aan de radiohobby te besteden, voor de ander om juist eens wat andere zaken op te pakken. Hoe dan ook, het afdelingsbestuur en de webmaster wensen een ieder

Prettige Feestdagen

en een

Voorspoedig 2023

De eerste activiteit in 2023 is het Open Radio Huis op zaterdag 7 januari van 09:00 tot 16:00 uur. Direct hierna, van 16:00 tot 18:00 uur, houden we de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Leden, familieleden, leden van onze zustervereniging en andere belangstellenden zijn van harte welkom om gezamenlijk het Nieuwe Jaar in te luiden. Plaats van handeling is uiteraard de ZWN clublocatie aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen. Graag tot dan!

Let op: Woensdagavond 4 januari is er géén afdelingsbijeenkomst.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *