Regio 44

Reminder: Antennemeetdag en Luisterdag

De aankondiging van de Antennemeetdag in combinatie met de Luisterdag dateert van ruim vóór de vakantieperiode, vandaar dit bericht ter herinnering want het zou toch jammer zijn als je deze activiteiten onverhoopt mist!

Komende zondag 3 september wordt de Antennemeet- en Luisterdag gehouden op de vertrouwde locatie, zijnde het recreatieterrein Oranjeplaat, gelegen aan het Veerse Meer en op loopafstand van vliegveld Midden-Zeeland (altijd handig om te weten mocht je met een Cesna willen komen 😉 ). De vroege vogels zullen al om 09:00 uur het territorium gaan afbakenen.

Goed weer besteld

De weersvoorspelling voor deze dag ziet er niet slecht uit dus we gaan ervan uit dat er de nodige antennes, ontvangers, scanners en meetapparatuur ten tonele zullen verschijnen. En vooruit, een enkele transceiver zal er ook wel het licht zien, al is het maar om jouw oproep op 145.225 MHz te kunnen beantwoorden. Zien we jou ook?

Lees vooral het originele bericht met alle bijzonderheden over deze bijzondere dag nog even door!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *