Afdelingsnieuws

Opening nieuwe seizoen met traditionele BBQ

Volgens traditie starten we ook dit jaar weer het nieuwe seizoen met onze barbecue. Deze keer zal dat zijn op zondag 10 september 2023.

Om 16.00 uur zal de Clubshack open gaan en kunnen leden van onze afdeling, maar ook van de bevriende afdelingen en onze partners, eerst samen iets drinken en kletsen terwijl ondertussen de barbecues warm gestookt worden.

Smullen

We hopen dat dan rond 17.30 uur het eten op de grill gelegd kan worden en dat we lekker kunnen gaan smullen van vlees, vis, groenten, fruit, salades en brood. Rond 21.00 uur zullen we de deur weer op slot doen.

Alle leden hebben inmiddels via de email een bericht ontvangen met de wijze van aanmelden voor deze activiteit. Ook de leden van Veron afd. Walcheren zijn uitgenodigd om mee te doen. Heb je onverhoopt géén email ontvangen? Stuur dan snel een berichtje aan onze secretaris om alsnog de info te ontvangen.

Let op: Om tijdig eten en drinken in te slaan willen we uiterlijk zondag 3 september weten of je meedoet.

I.v.m. de barbecue zal de reguliere VRZA ZWN afdelingsbijeenkomst op woensdag 6 september 2023 komen te vervallen.

Hopelijk zien we jullie allen op deze gezellige gelegenheid!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *