Seinhuis wordt shack tijdens Stoomfestival te Maldegem

De o.a. van de Techno Ronde welbekende Marnik ON3TNT maakte ons attent op een binnenkort te houden activiteit in Maldegem. Hier volgt zijn aankondiging.

De UBA sectie EKO (Eeklo) zal op 5 en 6 mei 2018 het Stoomcentrum te Maldegem volledig activeren samen met de activiteit van het StoomCentrum zelf “Het Stoomfestival” die ieder jaar door gaat te Maldegem Stationplein 8.

Wat gaan wij doen:

Wij gaan het seinhuis activeren met 2 toestellen 2m en HF, en ook een trein waar we ook 2 toestellen gaan in gebruik nemen: een om CW en een op de repeater van ON0WV om een ronde te draaien over de twee dagen er zullen nu en dan pauzes in gelast worden om berichtje te verzenden van op de trein naar het seinhuis berichtjes van die van de bezoekers afkomstig zijn…….. meer of veranderde info volgt nog dit is voorlopige info 73….

Veranderde of nieuwe info komt op mijn facebook te staan, anderen weten mij wel te bereiken…..

ON3TNT – Marnik

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *