Nieuwsflitsen

Techno Avond

Alhoewel het VRZA ZWN clublokaal dagelijks bruikbaar is om activiteit te ontplooien is de behoefte om één keer per maand elkaar te treffen om praktisch bezig te zijn in de clubshack. We kunnen zaken uitproberen en gebruik maken van (meet)apparatuur die je zelf niet hebt. Is bepaalde apparatuur niet aanwezig dan willen andere leden jou wellicht ten dienste staan en deze meenemen.

Ook is het dan mogelijk om wat langer aan iets bezig te zijn dan een enkel uur. In die zin kun je spreken van zelfbouwavond. En andere aanwezigen zijn altijd bereid om je met raad en daad bij te staan bij jouw knutselproblemen. Heb je behoefte aan speciale zaken die niet in de clubshack aanwezig zijn, laat het dan wel even van tevoren weten, dan kunnen we zien wat we kunnen regelen.

De clubshack is iedere derde woensdag van de maand geopend voor de Techno Avond. De shack is open van 19:30 uur. En zoals altijd zijn ook Veron leden van harte welkom!

Contactpersoon voor de Techno Avond zijn Jeroen PE1MWB en Wijnand PA3HFJ.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *