Regio 44

Vossenjacht augustus op Zuid-Beveland

Morgen – woensdag 24 augustus – is er weer de maandelijkse 80 meter vossenjacht. Wordt deze normaal op Walcheren gehouden, deze keer maken we weer eens een uitstapje naar Zuid-Beveland. Het is weer eens een andere omgeving wat op zich al een extra uitdaging betekend. Niet iedereen is daar immers even bekend.

Om die uitdaging echter niet té groot te maken blijven we wel westelijk van de plaats Goes. De onderstaande kaart geeft het zoekgebied aan. Ook zullen we de zender vanaf het begin van de jacht constant aan laten, zodat er tijdens het verplaatsen niet zo op de klok gelet hoeft te worden. Safety First!

Beter mee verlegen dan om verlegen

de ervaringsdeskundige

Wijnand PA3HFJ en Karin PA2KM zijn deze keer “vos van dienst”. Als je een beetje nauwkeurig peilt en dus tijdig binnen bent is het wellicht niet nodig, maar de duisternis treedt alweer iets vroeger in dus het meenemen van een zaklampje kan geen kwaad (beter mee verlegen dan om verlegen).

En ook een portofoon, afgestemd op 145.225 MHz, is altijd handig, al is het maar voor het inmelden voor de aanvang van de jacht. Robert PA3GEO zal tijdens deze editie als inmeldstation fungeren. Inmelden wordt overigens zéér op prijs gesteld zodat we weten wie er allemaal onderweg zijn.

Alle jagers een succesvolle jacht gewenst!

Het zoekgebied op Zuid-Beveland

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *