Afdelingsnieuws

WAP contest 2022

A.s. zaterdag 11 juni wordt alweer de 54e WAP contest gehouden. Tijdens deze Nederlandse contest kun je punten verdienen voor elk Nederlands station dat je werkt en extra multipliers door zoveel mogelijk provincies en VRZA clubstations te werken.

PI4ZWN zal natuurlijk ook on the air zijn zodat ook zij vanuit Zeeland en als VRZA clubstation multipliers kunnen weggeven.

Antennes ontmanteld

Omdat de antennes in de clubshack al ontmanteld zijn en het portable werken (zoals we de afgelopen 2 jaar hebben gedaan) deze keer wat minder goed uitkomt, zullen Wijnand PA3HFJ en Karin PA2KM vanuit de thuisshack in Nieuwdorp mee doen.

Om 16.00 uur lokale tijd start de contest en om 22.00 uur is hij afgelopen. Na 19.00 uur mag je stations voor een tweede keer werken.

Wil je weten welke clubstations er in ieder geval meedoen kijk hier: https://www.vrza.nl/wp/2022/06/07/wap-contest/ of wil je het reglement lezen dan kun je hier terecht: https://www.vrza.nl/files/contests/wap/Reglement_54e_VRZA-WAPcontest-2022.pdf

We hopen jullie te horen op één van de VHF banden zodat we veel punten kunnen verdienen.

pa2km

Karin PA2KM was tot februari 2024 de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en is nog steeds betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *