Afdelingsnieuws

Afdelingsbijeenkomst 1 juni

Woensdagavond 1 juni houden we weer onze afdelingsavond in de Clubshack te Vlissingen. Een verder ontmantelde clubshack kunnen we wel zeggen, want buiten zijn sinds vandaag alle antennemasten verdwenen en binnen is het nodige ingepakt om verhuisd te worden zodra dat nodig is.

Het is na zeker 15 jaar op locatie toch een vreemde aanblik, na alle activiteiten die daar hebben plaatsgevonden. Tijdens de bijeenkomst zal het afdelingsbestuur jullie bijpraten over de stappen die gezet zijn en nog worden gezet om tot een nieuwe clubruimte te komen. Maar uiteraard zoomen we ook alvast in op de agenda die ook in juni weer vol staat met activiteiten.

Overbodige spullenboel

Zoals gezegd, er is al het nodige ingepakt, maar niet alles kan mee naar de opslag. Spullen die zelden of nooit gebruikt zijn of niet meer nodig zijn worden afgestoten. Deze zaken zijn neergezet op twee tafels waar woensdagavond tussen gesnuffeld kan worden. Zit er wat van je gading bij, neem het dan gerust mee.

Ook donderdagochtend 2 juni kan de shack tussen 10 en 12 uur bezocht worden om te kijken naar de overbodige spullenboel. Hierna krijgt alles wat overblijft een laatste rustplaats in de milieustraat.

We zien je graag woensdagavond om 20 uur in de clubshack.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *