Regio 44

UPDATE: Workshop vossenjagen en Familie Vossenjacht!

Helaas hebben we vanwege een gebrek aan aanmeldingen moeten besluiten om de Familie Vossenjacht NIET door te laten gaan. Het Open Radio Huis gaat WEL gewoon door.

Zaterdag 6 april 2024 is weer de jaarlijkse Familievossenjacht, dit betreft de uitgebreide vossenjacht met zowel een Baken als een Vos. Onderweg komen de jagers o.a. de VVL (Vervelende Vragen Lijst) tegen, boordevol leerzame, nuttige vragen.

Voorheen organiseerden we een Winterse Nacht Vossenjacht maar sinds enkele jaren, rekening houdende met de gemiddelde leeftijd van de deelnemers én de veiligheid op straat, houden we overdag een Familievossenjacht waar van de deelnemers ook familie en vrienden kunnen deelnemen.

Een enveloppe met inhoudelijke gegevens over de vossenjacht waaronder het noodnummer van de organisatie zal worden uitgereikt op het startpunt; VRZA ZWN locatie in Vlissingen. Denk o.a. aan je ontvanger, kompas, tekengerei, paraplu en wat proviand voor onderweg.

Workshop 80m Vossenjagen 10:30 uur

Op verzoek van enkele mensen zal er voorafgaand deze Vossenjacht een workshop worden gegeven betreffende 80 meter vossenjagen. Deze workshop zal worden gehouden om 10.30 uur die zaterdagochtend op de locatie van VRZA ZWN aan de Binnenhaven in Vlissingen.

In verband met de Familievossenjacht zal er alleen in de ochtend (09 tot 13 uur) een Open Radio Huis zijn, dat zoals aangegeven deels in het teken staat van de workshop Vossenjagen op 80 meter. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor andere aspecten van onze radiohobby, evenals onderling QSO.

Gezamenlijke lunch 12.00 uur

Net als voorgaande edities zal er (dit keer al om 12.00 uur) een gezamenlijke lunch zijn waar iedereen zijn of haar broodjes, boterhammen of salade kan nuttigen. Zo zijn we mooi op tijd klaar voor de start van de Familievossenjacht om 13.00 uur.

Om de organisatie inzicht te geven hoeveel mensen gaan meedoen kan men zich vooraf opgeven via .

Namens de organisatoren PD4AVO en PA1FZH, graag tot ziens zaterdag 6 april in Vlissingen!

Wijnand PA3HFJ peilt met een 80 meter vossenjachtontvanger.

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *