Afdelingsnieuws

Afdeling heeft nieuwe voorzitter

Woensdagavond 7 februari heeft Karin Mijnders PA2KM afscheid genomen als voorzitter. Ruim 9 jaar (3 termijnen van 3 jaar) vormde zij samen met de secretaris en penningmeester het afdelingsbestuur van de VRZA afdeling Zuid West Nederland.

Diezelfde avond is Danny Hamers PA3BLI unaniem verkozen als nieuwe voorzitter. Het dagelijks bestuur bestaat verder uit secretaris Michel Bleijenberg PD4AVO en penningmeester René Cornelisse PA3CKP. 

De nieuwe voorzitter, Danny PA3BLI.

Afscheid

De jaarvergadering was druk bezocht, tevens waren veel leden online aanwezig. Die avond ontving Karin bij haar afscheid als voorzitter een mooie bos bloemen en 3 doosjes lekkernij (chocolade bonbons) maar werden die avond ook twee andere leden kort in het zonnetje gezet: Wijnand PA3HFJ en Jeroen PE1MWB. Zij doen beiden het ICT-beheer en zijn ook sleutelhouder. Beiden doen ook veel voor de reguliere vossenjachten in het zomerseizoen (april t/m september). Jeroen verzorgt daarnaast ook de maandelijkse leesmap.

Wijnand is onze webmaster en verzorgt de reguliere nieuwsbrieven. Ook is hij aanwezig met de QSL kaarten tijdens de VRZA en VERON bijeenkomsten in Vlissingen en Middelburg namens het DQB-QSL bureau. Beiden ontvingen uit handen van Michel een mooie rode fles wijn.

Een uitgebreid verslag van de jaarvergadering ontvangen de leden later deze maand per mail.

Enige foto’s kun je terugvinden in het Fotoboek.

De opkomst was, zowel in de clubshack als via de Zoomsessie, prima te noemen.

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *