Regio 44

PACC Contest met PI4WAL

Het weekend van 10 en 11 februari staat in het teken van de bekendste Nederlandse contest: de PACC. Zoals we al vele jaren doen nemen Veron afd. Walcheren en VRZA afd. Zuid West Nederland hieraan samen mee onder de call PI4WAL.

Ook de locatie is weer dezelfde, n.l. de ZWN clubshack aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen. Robert PA3GEO regelt wederom de bezetting in de shack en de logistiek rondom antennes e.d. En tot slot zijn de deelnemers ook grotendeels dezelfde als de afgelopen keer. Kortom, weinig nieuws onder de zon.

The show must go on!

De contest vindt plaats op de HF banden en duurt van zaterdag 13:00 uur tot zondag 13:00 uur. We doen mee als Multi Operator – Single Transceiver station. Behalve Robert zullen in ieder geval deelnemen: René PA3CKP, Michel PD4AVO, Danny PA3BLI, Karin PA2KM en Wijnand PA3HFJ. De ervaring leert overigens dat er altijd wel wat “gast-operators” een optreden verzorgen.

Gewoon even langs komen kan natuurlijk ook, maar the show (oftewel de contest) must go on! 🙂

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Een gedachte over “PACC Contest met PI4WAL

  • Misschien komt Morsum Magnificat -on4cw- ook hier zoals recent in Ouwerkerk, een minimum aan waardering is misschien voor de redactie van Morsum Magnificat – de originele uit 1983 van PA0BFN -sk- een opsteker 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *