Afdelingsnieuws

Afdelingsbijeenkomst en meer

De leden van de VRZA afdeling Zuid West Nederland hadden woensdag 2 februari 2022 de jaarvergadering welke deels online en deels in Vlissingen was. Het verslag hiervan kon je eerder al lezen op de website.

Gelukkig kunnen we nu onze bijeenkomsten weer gewoon fysiek houden in onze clubshack, deze maand staat er o.a. het volgende op het programma:

Woensdag 2 maart 2022 is de eerstvolgende bijeenkomst vanaf 20.00 uur aan de Binnenhaven, in het voormalige PSD pand in Vlissingen. Dan kun je ook de QSL kaarten afhalen.

Dinsdag 8 maart zal weer worden meegedaan aan de maandelijkse de Locator Contest, o.a. door PI4ZWN vanuit de VRZA ZWN clubshack aan de Binnenhaven in Vlissingen want de antennemast staat nog overeind! De NLC duurt van 20.00 uur tot 23.00 uur lokale tijd.

De Maandelijkse Techno-avond zal plaatsvinden op woensdag 16 maart vanaf 20.00 uur, ook in de clubshack van de VRZA ZWN in Vlissingen.

En tot slot is er zondagmiddag 27 maart (1300-1700 uur) weer Open Radio Huis. Deze middag activiteit staat geheel in het teken van Radio én Techniek.

Houd de website in de gaten voor de laatste updates!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Een gedachte over “Afdelingsbijeenkomst en meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *