Regio 44

COTA en tradities

Hebben jullie al zin in het komend weekend (5-6 maart) met de eerste georganiseerde activiteit in Zuid West Nederland? Zaterdag en zondag zullen er weer heel wat amateurs (m/v) zich richting de camping van boer Dekker in Lewedorp begeven.

Aldaar zullen er vele traditionele gebeurtenissen de revue passeren. We beginnen om 11:00 uur met de borrel voor de ons ontvallen amateurs. Robert heeft al ingeslagen.

Weergoden

Volgens het weerbericht zullen we zeker in de middag lekker buiten in de zon tegen de schuur onze koffie met lekkers kunnen nuttigen. Ook dit is een jaarlijks terugkerend moment dat ons door de weergoden gegund wordt.

De traditionele gezamenlijke maaltijd, “de Chinees” zal ook weer gehaald worden. Vergeten jullie je bord, mok en bestek niet!

Een andere traditie is dat op de zondagochtend het jaartal in de sneeuw of vorst op een auto geschreven wordt voor een foto. Sneeuw wordt niet voorspeld maar wel een stevige nachtvorst. Dus waarschijnlijk kan ook die traditie in ere gehouden worden (en soms smokkelen we een beetje).

Meer tradities? Ik weet het even niet maar ze zullen er vast zijn en dan zijn jullie van harte welkom om daarvan mee te komen genieten.

Tot slot: voor koffie en thee zorgen wij. Voor overige drankjes en je eten moet je zelf zorgen. Neem ook een mok mee.

pa2km

Karin PA2KM is de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *