Regio 44

COTA: Camping On The Air editie 2022

Gedurende het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 maart is de eerstvolgende editie van Camping On The Air, ook wel bekend als de COTA.

Een grote verwarmde kantine met bar, keuken en toilet, slaapgelegenheid onder de tafels, Een gezellig gezamenlijk warm diner op zaterdagavond, een groot grasveld voor experimenten, tijd en ruimte voor onderling QSO….. zomaar wat ingrediënten die aanwezig zijn op de jaarlijkse COTA bij de familie Dekker op camping Buitenhof, gelegen aan de Dekkersweg in Lewedorp. 

Verzamelen

We verzamelen zaterdagochtend 5 maart vanaf 08.45 uur op de parking Mortiere voor de grote Blokker. De deelnemers die al vroeg op weg gaan, rijden om 09.00 uur achter elkaar aan richting Lewedorp (het snelste voertuig achteraan….), inpraat 438.4375 MHz (PI2VLI) & 145.225 MHz. 

Veel tradities zullen gedurende het weekend de revue passeren, zoals bepaalde samenkomsten die iets te maken hebben met een hapje en/of een drankje….. en heel veel meer!  

Het is ook een mooi moment op je suitcase mee te nemen, deze ter plekke aan te passen en/of uit te breiden. Leuk voor latere momenten op Oranjeplaat. Blijf je slapen? Dan is een toilettas, kussen, luchtbed en slaapzak handig om mee te nemen. 

Informatie bij Michel PD4AVO via . Foto’s van eerdere edities kun je uiteraard bekijken in het Fotoboek, bijvoorbeeld editie 2020.

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *