Afdelingsnieuws

Barbecue 2019

Al heel wat jaren hebben we in september onze jaarlijkse barbecue als opening van het nieuwe seizoen. Ook dit jaar willen we die traditie in stand houden. Deze keer weer als vanouds op de eerste woensdag van de maand.

Uiteraard is deze uitnodiging ook bedoeld voor amateurs die geen lid zijn van VRZA ZWN maar zich wel verbonden voelen met deze gezellige club enthousiaste mensen en ook de partners zijn natuurlijk welkom om deel te nemen aan deze gezellige avond.

Op woensdag 4 september vanaf 18.00 uur zal de deur van de clubshack open zijn en snel daarna kunnen de worsten, lapjes en satétjes weer op de gloeiende kolen gelegd worden. Natuurlijk zal dat vergezeld gaan met brood, salades en drankjes.

Kosten

Karin zal met wat hulp weer voor alles zorgen en we gaan er vanuit van dat we met € 12,50 per persoon weer een heerlijke maaltijd neer kunnen zetten. Je kunt dit betalen bij aankomst op 4 september of bij een van de evenementen in de maand augustus in een envelop met daarop vermeld de call en het aantal personen.

Ik zie jullie inschrijving tegemoet voor 25 augustus

Karin PD0KM
Opgeven

Opgave voor deze gezellige avond kan bij Karin PD0KM, , onder vermelding van naam, het aantal personen en eventuele dieet wensen.

Ik zie jullie inschrijving tegemoet voor 25 augustus zodat ik alle tijd heb om inkopen te doen en dan zullen we zeker weer een gezellige avond hebben.

Tijdens de BBQ zal ook de QSL-manager van Regio 44 aanwezig zijn en kunnen de QSL-kaarten gehaald en gebracht worden.

pa2km

Karin PA2KM is de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Een gedachte over “Barbecue 2019

  • Gezellig Karin,
    wij zullen er zijn.
    Groeten van Elly en Rene.

Reacties zijn gesloten.