COTA 2020: voortzetting in de geest van Jan!

Het is alweer bijna maart, tijd voor de COTA, een beetje optimistisch mag toch wel? De COTA, want die moest doorgaan. Na het plotseling overlijden van Jan PA3BKZ was iedereen er van overtuigd dat de COTA voortgezet moest worden.

Schrijver dezes, Louis PE1RNT, heeft de organisatie op zich genomen. De COTA zal nu gehouden worden op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020. Reserveer dit weekend alvast in je agenda!

Door op oude voet

De bedoeling is dat we doorgaan op de oude voet, d.w.z. het bouwen van antennes en daarmee ook het meten van antennes, het uitwerken van hele lange antennes, het doen van experimenten.

COTA staat synoniem voor Antennes

Bijna alles mag, niets moet. En natuurlijk staan we in voor nieuwe ideeën.

Voor wie wil blijven slapen graag vooraf een slaapplaats reserveren, de keuze zal bestaan uit een plekje onder de HF- of VHF- tafel (deze plaatsen zijn extra verwarmd), achter de bar, of gewoon in de “slaapzaal”.

We verzamelen op de parkeerplaats bij Jysk op de Mortiere, we rijden om 09:00u. richting camping waar we rond 09:15u. zullen arriveren. Wie als bezoeker langs wil komen is vanaf 10:00u. welkom.

Om 11:00u. zullen we een oorlam nuttigen om een voor iedereen bekende reden. Ook gaan we op zaterdag Chinees halen, wie mee wil eten brengt een eigen bord en bestek mee.

De kosten voor dit weekend delen we onder de aanwezigen, dan weten we zeker dat het niet aankomt op diegenen die er zondag om 16:00u. nog zijn!!

We zien uit naar een gezellig weekend.

pe1rnt

Louis PE1RNT is al vele jaren zendamateur en bezit een Land Rover Discovery die hij voor dit doel heeft ingericht. Hij heeft de organisatie van de Camping On The Air overgenomen van de ons ontvallen Jan PA3BKZ.

2 gedachten over “COTA 2020: voortzetting in de geest van Jan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *