VRZA QSO Party: verjaardagsfeestje met taart

Zondag 24 november was er een verjaardagsfeestje in de VRZA ZWN Clubshack. Niet zo maar een feestje, maar de 69e verjaardag van de VRZA stond op het programma.

Traditiegetrouw, want alweer voor de 29e keer, werd dit feestje toepasselijk via de 80 en 2 meterbanden gevierd middels de QSO Party. Hierbij staat het maken van gezellige verbindingen centraal.

Gezellig druk in de clubshack
5-9-73

Dus geen “5-9-73” QSO’s maar gewoon leuke gesprekken met andere amateurs en clubstations die ook QRV waren. Het gaat niet om de kwantiteit maar de kwaliteit zullen we maar zeggen, het is per slot van rekening geen contest!

Ook in de clubshack was het gezellig druk want een tiental amateurs wisten deze zondag de weg naar het voormalige PSD-gebouw te vinden. De feestvreugde werd verder verhoogd door de lekkere taart die het landelijke VRZA bestuur ons deed toekomen. Deze werd met smaak geconsumeerd onder het genot van een bakje koffie of thee.

Volgend jaar hebben we weer een lustrum, wij zijn zeker van de partyij!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Eén gedachte over “VRZA QSO Party: verjaardagsfeestje met taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *