Afdelingsnieuws

Nieuwjaarsreceptie

Ook in het 2020 hopen we onze leden weer de beste wensen te kunnen geven tijdens onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Onder een hapje en een drankje komen alle sterke verhalen over de activiteiten van het afgelopen jaar weer naar boven en komen er vast weer veel ideeën voor nieuwe activiteiten bovendrijven.

Meestal houden we de bijeenkomst tijdens onze eerste clubavond van het jaar. Dit jaar valt de eerste woensdag van de maand echter op 1 januari. Niet echt een geschikte datum om na alle familiebezoekjes en de vele oliebollen dan ook nog naar de club te gaan.

Zondag 5 januari

Daarom heeft het bestuur besloten dat we de Nieuwjaarsbijeenkomst van 2020 op zondagmorgen 5 januari houden. Vanaf 11:00 uur zal de deur van de clubshack open zijn. Met koffie, thee en heerlijke versnaperingen zullen we dan samen het nieuwe jaar inluiden. Rond 13:30 uur zullen we de bijeenkomst gaan beëindigen. Vanaf dat moment zullen de deelnemers aan de familievossenjacht gebriefd worden zodat om 14:00 uur de eerste groep kan vertrekken. (zie hiervoor een ander artikel)

Met koffie, thee en heerlijke versnaperingen zullen we dan samen het nieuwe jaar inluiden

We hopen onze oude en zeker ook onze nieuwe afdelingsleden te verwelkomen. Een bijeenkomst bij daglicht is mooie kans voor de leden die wat verder weg wonen dan Walcheren om ook aanwezig te zijn.

pa2km

Karin PA2KM is de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *