Regio 44

Familie Vossenjacht editie 2023

Zondag 19 februari 2023 zal de jaarlijkse familie vossenjacht worden gehouden, dit keer op zondagochtend vanaf 10.00 uur. De organisatie heeft ook dit jaar weer een enorm leuk programma klaar staan om de verschillende groepen jagers een onvergetelijke activiteit te bezorgen.

Vorig jaar bracht de familie vossenjacht de jagers via Ritthem naar de polders van Middelburg, het jaar daarvoor (2021) liep de route vanaf Lewedorp naar Ellewoutsdijk en Kats.

Eindstreep

Voor de jagers die de eindstreep halen is er dit jaar naast koffie en thee ook lekker soep zodat hierbij ook meteen aan de lunch is gedacht. De mensen die gaan meedoen kunnen zich nog snel opgeven via zodat iedereen tijdig kan worden geïnformeerd over de start van de vossenjacht, die wederom
zal aanvangen vanaf de locatie van PI4ZWN in Vlissingen.

Voor mensen die eens willen meekijken tijdens het vossenjagen, die zijn ook van harte welkom. Ook zij moeten zich aanmelden zodat de organisatie hierin kan faciliteren.

Beelden van de editie van 2022 zijn natuurlijk in ons Fotoboek terug te vinden, leuk om alvast in de stemming te komen.

Vergeet je niet nog vandaag aan te melden, graag tot ziens en (nu al) veel succes namens de organisatie: Bart PA11619, Ronald PA10725, Dan PA1FZH en Michel PD4AVO.

Tot op heden hebben zich 5 teams aangemeld. Wil je ook meedoen? Laat het dan vandaag nog weten!

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *