Regio 44

Hemelvaartsdag = Familie Velddag

Ook dit jaar valt Hemelvaartsdag niet zo vroeg. Dat is gunstig met het oog op het weer, ook omdat pas een weekend later het velddagweekend in Lewedorp zal plaatsvinden. De traditie is met Hemelvaartsdag er met het gezin er op uit te trekken.

Heb je de foto’s al gezien?! Deze taferelen stammen uit 1991. Amateurs namen hun gezin mee én iets van radio.

Gezelligheid

Gezelligheid met elkaar, trakteren en genieten van de meegebrachte versnaperingen en we stonden er niet gek van te kijken als er een antenne de lucht in prikte, dat er een balletje werd getrapt of dat er een ploegje zich aan de waterkant ophield.

Ook dit jaar wordt het thema niet anders uitgevoerd. Alleen we zien wel dat papa’s en mama’s opa’s en oma’s zijn geworden. Iedereen is welkom hoor!

Niet vergeten:

Locatie is recreatieterrein “De Piet” aan het Veersemeer ( coördinaten 51°31’49.85″N 3°43’48.25″O ) .

Tijd: 09.00u – 17.00u, portofoon op 145.225 MHz

Stoeltje om op te zitten, parasol voor wat schaduw, koffie en wat lekkers. Onder het motto als ieder wat meeneemt hebben we samen veel.

pe1mwb

Jeroen PE1MWB was lange tijd penningmeester van de afdeling ZWN en nog steeds actief lid. Hij is vooral geïnteresseerd in de techniek achter de radiohobby, en is dan ook een van de organisatoren van de maandelijkse Techno Avond. Ook is hij al vele jaren de spil in de organisatie rondom de Leesmap met radioamateur- en computertijdschriften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *