Afdelingsnieuws

Jaarvergadering wederom fysiek én online

In navolging van vorig jaar wordt ook deze keer de Jaarvergadering een zgn. “hybride” editie: deelname is zowel in de ZWN Clubshack mogelijk alsook online via Zoom. Dit geeft de leden die wat verder weg wonen ook de mogelijkheid om mee te praten over onze afdeling.

De afdelingssecretaris heeft inmiddels alle leden een uitnodiging gestuurd met de agenda van de jaarvergadering. Heb je géén uitnodiging ontvangen? Neem dan snel contact op met de secretaris, Michel PD4AVO. Bij hem kun je je ook melden indien je vooraf de verslagen van secretaris en penningmeester wil ontvangen.

Indien je online wil meepraten stuur dan een berichtje aan de secretaris zodat hij je van de juiste link kan voorzien. Laat het ook even weten of je – al dan niet lijfelijk – aanwezig zult zijn.

De jaarvergadering vindt plaats op woensdag 1 februari om 20:00 uur in de Clubshack te Vlissingen.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *