Afdelingsnieuws

Jeugdmiddag bij VRZA ZWN

Voor het eerst zal er dit jaar in de clubshack van VRZA ZWN een jeugdmiddag gehouden worden. Er zijn sinds vorig jaar een aantal jongens in de regio enthousiast en actief met onze radiohobby. Eén heeft er zelfs al een zendmachtiging op zak, Jelle PD0HYY.

Met deze jongens willen we een aantal keer per jaar een speciaal op hun gericht programma gaan uitvoeren. We willen ze op die manier met alle kanten van onze hobby kennis laten maken.

Solderen en luisteren

De middag wordt gehouden op donderdag 2 mei van 14:30 uur tot 17:00 uur in de clubshack aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen. We zullen deze eerste keer in ieder geval gaan solderen en we gaan luisteren naar de radio en mogelijk ook zelf een verbinding maken.

We hopen er een terugkerende activiteit van te kunnen maken zodat de jeugd een eigen plekje bij ons krijgt en door ons opgeleid kan worden tot een nieuwe lichting zendamateurs die onze hobby levend zullen houden.

De middag staat open voor kinderen vanaf 10 jaar. Maar vooraf graag even aanmelden bij Karin

Uiteraard zijn meiden ook van harte welkom!

pa2km

Karin PA2KM was tot februari 2024 de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland, momenteel penningmeester a.i. en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

2 gedachten over “Jeugdmiddag bij VRZA ZWN

  • Leuk. Ik vraag de nieuwsbrief aan namens museumschip Mercuur.

    Beantwoorden
  • Karin Mijnders

    Bedankt voor je reactie Rob, we hopen op een goede samenwerking met veel activiteit in jullie radiohut.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *