Regio 44

Lighthouse Weekend 2019, help je mee?

Ook dit jaar zullen we als drie samenwerkende afdelingen op Walcheren de beide vuurtorens in Westkapelle weer proberen te activeren. Noteer alvast de data: 17 en 18 augustus 2019.

De te gebruiken banden, modes en tijden worden bepaald door de operators. Wil je graag een bepaalde mode en band in de lucht brengen of wil je op een bepaald tijdstip QRV zijn, dan zien we je graag als operator. Opgeven kan ook voor een korte periode.

Vuurtorens én Polderhuis

Daarnaast is één van de afspraken die we met de mensen van het Polderhuis museum in Westkapelle hebben, dat we op de zaterdag een berichten-link leggen tussen de beide vuurtorens (gedurende de tijd dat ze geopend zijn voor publiek) en het Polderhuis museum. Kinderen kunnen dan boodschappen overbrengen van de ene naar de andere toren.

Ook zal de traditionele seinsleutel met sounder weer aanwezig zijn. Dus ook als je hart meer ligt bij lokaal FM verkeer, ben je meer dan welkom. Met één FM operator kunnen we niet drie torens linken!

Hierbij hebben we dus wel jullie hulp nodig, overigens ook voor de opbouw. We kijken uit naar jouw aanmelding. Doe dit graag vóór 20 juli aan .

pa0wdz

Wim PA0WDZ is al vele jaren een actief zendamateur. Hij staat in de regio bekend om zijn perfect gebouwde antennes. Tevens zet hij zich in voor diverse activiteiten in Regio 44, onder meer het Lighthouse Weekend in Westkapelle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *