Afdelingsnieuws

Locatorcontest PI4ZWN vanuit Clubshack

Dinsdag 8 februari is er de maandelijkse editie van de VRZA Nederlandse Locatorcontest (NLC). Gewoontegetrouw zal ook crew van VRZA afdeling Zuid West Nederland de clubcall PI4ZWN activeren.

Na een aantal alternatieve deelnames in klein comité vanaf diverse locaties ten gevolge van de Corona maatregelen, zal deze keer weer vanuit de clubshack te Vlissingen worden deelgenomen.

Laatste Locatorcontest vanuit huidige clubshack

Dit zal overigens meteen een van de laatste keren zijn dat dit daar kan, want zoals bekend zullen we in juni onze mooie shack moeten verlaten omdat de gemeente het gebouw verkocht heeft. Zoals het er nu naar uitziet zal de PACC de laatste contest zijn waaraan vanuit de huidige clubshack wordt meegedaan. Hierna zal het antennepark worden afgebroken en opgeslagen, wachtend op betere tijden…

Uiteraard willen we ondertussen de clubcall zeker nog laten horen op de amateurbanden. Wijnand PA3HFJ en Karin PA2KM hebben zich bereid verklaart om vanuit de thuisshack te Nieuwdorp PI4ZWN in de lucht te brengen tijdens de komende Locatorcontesten.

Maar eerst is er dus nog de februari editie, waar Robert PA3GEO en Wijnand PA3HFJ nog éénmaal vanuit Vlissingen te horen én te werken zijn. We hopen dat ook de lokale stations ons in groten getale weten te vinden!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *