Nieuwe afdelingssecretaris ZWN

Sinds 15 februari heeft de VRZA afdeling Zuid West Nederland een nieuwe afdelingssecretaris: Michel Bleijenberg PD4AVO. Hij neemt het stokje over van Robert Poortvliet die ruim 17 jaar secretaris is geweest. Daarvoor was Robert ook enkele jaren voorzitter.

Robert stopt met het secretariaat echter hij blijft actief voor de afdeling. Samen met Wijnand PA3HFJ kun je hem maandelijks (iedere tweede dinsdag van de maand) vanuit Vlissingen horen tijdens de Locatorcontest met de call PI4ZWN.

Robert PA3GEO in actie in zijn shack.

Nu Robert meer vrije tijd zal overhouden, kun je ‘m meer tegenkomen in zijn radioshack, waar hij op zoveel mogelijk verschillende modes verbindingen probeert te maken, maar ook Oranjeplaat zal hij komend seizoen blijven bezoeken.

Op de foto’s een blik in de radioshack van Robert PA3GEO.

Michel PD4AVO

Michel is overigens geen onbekende in het afdelingsbestuur. Hij was al eens penningmeester van 1996 tot 2001. Daarnaast was hij operator en redacteur voor de wekelijkse Deltaronde. Later is hij (tot heden) de eindredactie gaan doen van de Deltaloep, het huidige informatiebulletin voor de drie samenwerkende afdelingen op Walcheren, dit samen met Ronald PA10725.

Michel PD4AVO actief voor DRCO.

Naast zijn huidige job als Tunneloperator (wegverkeersleider, centralist, paneloperator) bij o.a. de Westerscheldetunnel en Sluiskiltunnel is hij ook actief bij DRCO (Delta Radio Communicatie Ondersteuning) in o.a. de functie van piket meldkamer. Je kunt ‘m ook tegenkomen bij sommige grote evenementen, als technicus van Omroep Zeeland.

Thuis houdt Michel zich voornamelijk bezig met zijn uitgebreide scannerhobby, waar hij mede geïnteresseerden informeert via de website van Delta Scanner Zeeland, dit ook samen met Ronald PA10725. Daarnaast maakt hij regelmatig QSO’s op HF, VHF en UHF.

 
Robert PA3GEO achter één van zijn tafels in de shack.
Michel PD4AVO met een àndere microfoon.

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling. Een recente bijdrage is de mede-organisatie van de viering van het 25 jarig bestaan. Sinds 2020 is hij weer lid van het Afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Een gedachte over “Nieuwe afdelingssecretaris ZWN

  • 23 februari 2020 om 22:05
    Permalink

    Leuk geschreven Michel en suc6 als secretaris van VRZA afdeling ZWN.
    Best 73 Robert

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *