UPDATE: Radio Vlooien Markt gaat niet door!

Het heersende Corona-virus in ons land en met name in de provincie Noord-Brabant heeft nu ook tot gevolgen voor de jaarlijkse Radio Vlooien Markt te Rosmalen geleidt. Lees hieronder het bericht van de organisatie.

Het verloop van de uitbraak van het Corona virus dwingt ons de Radio Vlooien Markt van 21 Maart 2020 te annuleren. Het is niet meer mogelijk om met extra maatregelen voldoende veiligheid te bieden voor de medewerkers, de standhouders en de bezoekers.

Het verplaatsen van de Radio Vlooien Markt naar een later tijdstip in het jaar bleek niet haalbaar zonder andere evenementen voor de voeten te lopen.

Standhouders die zich hebben ingeschreven zullen door ons via email benaderd worden met uitleg over de verdere afhandeling.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *