Afdelingsnieuws

Open Radio Huis 2 maart: Antenne Switch PA0MBJ

Aanstaande zaterdag 2 maart 2024 is er weer een Open Radio Huis van 09.00 uur tot 16.00 uur in de clubshack van de VRZA afdeling Zuid West Nederland. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar bouwproject te laten zien, of hiermee te experimenteren. 

Ook voor onderling QSO ben je van harte welkom. We lunchen samen omstreeks 12.30 uur. Je kunt je eigen lunch meenemen, of een lekker broodje halen bij de buren (‘t Smoske). Er is ruimte om te experimenteren met antennes en/of je eigen scanner, ontvanger of zender. Ook als je vragen hebt m.b.t. de radiohobby dan kun je bij ons terecht; als het maar even kan helpen we je graag verder.

Specifiek onderwerp

Elke maand geven we extra aandacht aan een specifiek onderwerp, en deze maand is dat de zelfbouw antenneschakelaar naar een ontwerp van Mans PA0MBJ. René PA3CKP heeft hiervan twee versies gebouwd en zal deze laten zien. In een artikel elders op deze website kun je er wat meer over lezen.

Let op: zet de auto buiten het hek omdat het beton voor de werkplaats is afgekeurd!

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *