Afdelingsnieuws

PA25ZWN – Nog twee dagen….

Tijdens de feestelijkheden rondom het 25 jarig bestaan van de VRZA afdeling Zuid West Nederland is er zoals bekend ook een speciale call in de lucht gebracht, n.l. PA25ZWN. Inmiddels zijn er bijna 300 verbindingen met deze roepletters gemaakt.

Heb jij PA25ZWN in de afgelopen weken al op één of meerdere banden gewerkt? Dan kun je t.z.t. een speciale QSL-kaart tegemoet zien. Is het jou nog niet gelukt of heb je bestaan van deze call – hoewel we het ons bijna niet voor kunnen stellen – geheel gemist? Dan heb je nog twee avonden de tijd om ons clubstation alsnog te werken! Want 28 november is de laatste dag dat we deze roepletters mogen gebruiken.

Zelfs 23 en 13 cm!

Om iedereen in de gelegenheid te stellen PA25ZWN in zijn of haar logboek bij te schrijven hebben we de mogelijkheid om een sked af te spreken. Mail dan je gegevens en wensen qua mode / band en we proberen je te werken. Dinsdagavond kunnen we je zelfs van dienst zijn op 23 en 13 cm, naast uiteraard HF, 6, 4 en 2 meter en 70 cm. Dus klim in de digitale pen en stuur je sked-wensen naar , wij doen ons best!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *