Lezers schrijven

PA75SODS en ENIGMA in Poolse belangstelling

Vlak voor onze activiteiten met PA75SODS ontvingen we op ons e-mail adres van pi4zwn een e-mail van Henryk SP9JPA. Hij had gelezen op qrz.com dat we in de lucht zouden komen met de speciale call om de Slag om de Schelde te herdenken.

Ook las hij dat er een demo was van de Enigma door PA1FZH Dan op zaterdag in Vlissingen op de dijk. Als groot fan van de enigma wilde Henryk graag een qso maken met ons speciaal station.

Enigma-blog

Ook schreef hij een blog bij te houden op het internet dat speciaal voor de enigma code machine. Ik stuurde een e-mail terug en beloofde hem wat foto’s van onze activiteiten en van de enigma te maken. Ook hadden we een sked afgesproken op 20m CW.

Het lukte om op zaterdag een QSO te maken met SP9JPA Henryk en ook met zijn broer Wilhelm SP8AJC. Signalen 599, het ging erg goed.

Ik kreeg nog een e-mail waarin hij ons bedankte voor de medewerking en de foto’s. Ook stuurde hij de url van zijn Blog.

Het adres luidt: https://enigmainamateurradio.blogspot.com

Hij heeft netjes onze activiteiten tijdens de Slag om de Schelde bijgevoegd in zijn internet Blog. Kijk maar eens! ERG LEUK.

Best 73, Robert PA3GEO.

pa3geo

Robert PA3GEO is al vele jaren lid van de afdeling ZWN en op vele facetten van de hobby actief. Zo organiseert hij ieder jaar de PACC contest in de clubshack en was hij actief in het afdelingsbestuur.

Een gedachte over “PA75SODS en ENIGMA in Poolse belangstelling

  • Bedankt voor je bijdrage Robert. Leuk dat ons Special Event in combinatie met de Enigma tot ver over de landsgrens in de belangstelling staat!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *