Afdelingsnieuws

PA75SODS tijdens Locatorcontest

Vanaf maandag 26 augustus is de special event callsign PA75SODS al zeer regelmatig actief geweest. Natuurlijk tijdens de activiteiten op zaterdag 31 augustus bij Uncle Beach te Vlissingen (waarover later meer), maar ook daarbuiten.

Wil je ook in het log komen van PA75SODS om zo die speciale QSL-kaart te verkrijgen maar is het nog niet gelukt? Dan is dinsdagavond 10 september je kans!

Wijnand PA3HFJ en Robert PA3GEO zullen dan deelnemen aan de Locatorcontest vanuit de clubshack in Vlissingen. Normaal doen ze dat uiteraard als PI4ZWN maar voor deze gelegenheid zullen ze PA75SODS activeren.

Op 4 banden actief

De operators zullen zoals gebruikelijk op 4 banden actief zijn: 6m, 4m, 2m en 70cm. Wijnand is meestal op 145.225 MHz te vinden en Robert neemt de overige banden voor zijn rekening. De contest begint om 20 uur lokale tijd en duurt tot 23 uur.

En ook als je die speciale QSL-kaart niet zo belangrijk vindt horen we je graag, want elke verbinding levert de afdeling weer belangrijke punten op in de contest. Dus graag tot horens in de Locatorcontest!

De special call PA75SODS is t/m zondag 22 september te werken. Neem contact op met als je meer wilt weten of als afdelingslid zelf PA75SODS wil activeren!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *