Regio 44

Planning afdelingsbijeenkomsten VERON en VRZA in november

Helaas lopen de Coronacijfers weer op en worden landelijk de touwtjes weer strakker aangetrokken. Los daarvan hebben we ook als besturen een verantwoordelijkheid naar onze leden. Weliswaar is het grootste deel van onze leden inmiddels gevaccineerd maar landelijk zie we dat ook bij de gevaccineerden boven de 60, de Corona kan toeslaan. Ook binnen “Het Palet” waar VERON Walcheren haar bijeenkomsten houdt, is een streng toegang- cq testbeleid ingesteld.

Vandaar dat we hebben besloten om voor de maand november de volgende maatregelen te nemen:

  • VERON Walcheren: de geplande bijeenkomst met lezing op woensdag 10 november zal vervallen.
  • VERON Vlissingen: voor de bunker is aanmelding vooraf vereist om te voorkomen dat we met teveel mensen aanwezig zijn. Aanmelden kan bij de bunkerbeheerder Wouter, PB1WL.
  • VRZA ZWN: zowel voor de komende Techno-avond (17 nov) als de QSO party (21 nov) geldt voor de aanwezigen de anderhalve meter maatregel.

Voor alle bijeenkomsten geldt: blijf thuis bij verkoudheid en/of klachten. In de Deltaloep van december zullen we, aan de hand van de landelijke ontwikkelingen, de bijeenkomsten van de drie samenwerkende afdelingen op Walcheren bekend maken.

Karin Mijnders, PA2KM, voorzitter VRZA afdeling Zuid West Nederland
Jesse Kluijfhout, PE1RUI, voorzitter VERON afdeling Vlissingen
Dan de Bruijn, PA1FZH, voorzitter VERON afdeling Walcheren

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *